Miért éri meg csatlakoznia?

Érdemes Önnek is elfogadóhelyként csatlakoznia a Megyekártya programhoz, hiszen ajánlatunk kizárólag előnyökkel jár vállalkozása számára. Megyekártya programunk a régió egyik legerősebb kedvezménykártya rendszere, mellyel a kifejezetten megyekártya kedvezményeket kereső, határozott vásárlási szándékkal rendelkező olvasóinkat érheti el. Az együttműködés lényege, hogy Ön releváns kedvezményt nyújt a Megyekártyával rendelkező vásárlóknak, cserébe vállalkozását automatikus (ingyenes) és kedvezményes megjelenési lehetőségekkel népszerűsítjük. 556.000 potenciális vásárlót kínálunk. Szeretné?

TISZTA ELŐNYÖK: FORGALOMNÖVEKEDÉS, NAGYOBB ÁRBEVÉTEL, VERSENYELŐNYÖK, ÚJ ÜGYFELEK, VÁSÁRLÓK, 556.000 POTENCIÁLIS VÁSÁRLÓ, HÍRLEVÉLINFORMÁCIÓK

Jelentkezés

Akár most azonnal megteheti, csak töltse ki az itt található online jelentkezési lapot és munkatársaink hamarosan felkeresik Önt! Kérjük, hogy ügyeljen az elérhetőségek pontos, és hiánytalan megadására a gyors ügyintézés érdekében!

ÜZLET ADATAI:

Megyekártya elfogadása

Kérjük partnereinket, hogy csak érvényes Megyekártyát fogadjanak el. Ennek nyomon követése egyszerű. Bemutatóra szóló kedvezmény esetében: minden évben új érvényességi idővel rendelkező vonalkódos matricát bocsátunk ki, így tájékoztatva partnereinket a változásokról. Mivel kártyáink többféle azonosítóval is rendelkeznek, köztük vonalkóddal, így a jogosulatlan felhasználást a vonalkód érvényességének tiltásával is el tudjuk érni. Kérjük partnereinket, hogy a kedvezmény igénybevételéhez ellenőrizzék az igénybe vevő adatait a Megyekártya adataival, akár lakcímkártya és/vagy igazolvány bemutatásával.

Megyekártya kép elölről és hátulról az azonosításhoz:

megyekartya_bemutato