Miért válasszam a Mol Partnerkártyát?

A MOL Partnerkártyája a megjelölt MOL kutakon az ország teljes területén 6 Ft-os liter-, és egyéb Multipont kedvezményekre jogosítja fel tulajdonosát.

Hogyan juthatok a kártyához?

A MOL Partnerkártyát csak és kizárólag a megyekartya.hu oldal felületén, adatai hiánytalan megadásával igényelhet, az igénylés menüpontra kattintva.

Ki igényelhet MOL Partnerkártyát?

A Mediaworks Hungary Zrt. és az Inform Média Kft. által kiadott napilapok előfizetői, azon belül azok, akik már legalább 1 éves előfizetéssel, vagy 1 évet kiegészítő hűségnyilatkozattal / előre fizetéssel rendelkeznek.

Hol tankolhatok kedvezményesen a MOL Partnerkártyával?

A MOL aloldalunkon megjelölt benzinkutakon.

Meddig él a kártyakedvezmény?

Kártyakedvezménye a napilap előfizetése időtartamáig él.

Multipont kedvezményekről hol találok információkat?

MOL aloldalunkon folyamatosan közöljük az aktuális havi multipont kedvezményeket, melyekkel még előnyösebb a kártya használata.

Milyen egyéb kedvezményeket kaphatok?

Normál EVO 95 Benzin, EVO Diesel, XXL Diesel, Autógáz üzemanyagokra és a pisztolyos AdBlue üzemanyagokra vehetik igénybe a 6 Ft/liter kedvezményt kártyabirtokosaink, de a Prémium EVO 100 Benzin Plusz, EVO Diesel Plusz, 102+ MOL Racing versenybenzin üzemanyagok árából is megtakaríthatnak pontosan 12 Ft-ot literenként. A Gépi autómosó árából 10%-ot mosásonként, a töltőállomáson forgalmazott kenőanyagok, autókemikáliák, kiszerelt AdBlue termékek árából pedig szintén 10%-ot spórolhatnak.

A MOL Partnerkártya igényléshez szükséges előfizetői számot hol találom?

Előfizetői számát a Kiadók által kiküldött napilap számla jobb felső sarkában, vagy a Megyekártyája előlapján találja.