Miért válassza a Megyekártyát?

Mert folyamatosan bővülő szolgáltatás és termékkörökkel szeretnénk minden felhasználó igényét kielégíteni a mindennapi élet alapvető termékeitől a luxusszolgáltatásokig, mindezt úgy, hogy a kisebb településeken élő kártyatulajdonosok is ugyanúgy igénybe tudják venni kedvezményeinket, mint a nagyvárosokban lakók. Mert a régió legnagyobb kedvezményadó hálózatát mi biztosítjuk. Itt a legkisebb boltoktól a legnagyobb áruházakig megtalálhatja a Ön számára legközelebb eső partnert. Mert kártyájával akár előfizetésének díját is megspórolhatja, nem beleszámítva alkalmi akcióinkat. Mert az ÖN igényeihez igazítjuk kedvezményhálózatunkat, így ha valami olyan helyen szeretne kártyájával vásárolni, ahol még nem tud, akkor legyen kedves, jelezze felénk és mi megkeressük az adott vállalkozást!

Hogyan juthat kártyához?

A kártyára díjmentesen jogosult minden olyan – előfizető, aki 1 évnél régebb óta rendelkezik – előfizetéssel vagy szerződésben vállalta, hogy 1 évig előfizető marad.

Mit takar a Megyekártya program?

A Mediaworks Hungary Zrt. és az Inform Média Kft. – az Új Dunántúli Napló, Zalai Hírlap, Vas Népe, Napló, Fejér Megyei Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap valamint az Észak-Magyarország, Kelet-Magyarország és a Hajdú-Bihari Napló napilapok kiadója – Megyekártyát ad minden, legalább egyéves előfizetéssel rendelkező hűséges előfizetőjének. Nekik nem kell külön jelezni a programban való részvételi szándékukat, ők automatikusan kézhez kapják a Megyekártyát. A kártya felmutatója kedvezményes vásárlási lehetőséghez és szolgáltatásokhoz juthat a programban részt vevő partnereknél.

Mi a program célja?

A Megyekártya program nem titkolt célja elismerni és honorálni régóta elkötelezett előfizetőink
és partnereink hűségét egyaránt. Illetve egy olyan kedvezményrendszer létrehozása, ahol a megyei napilap olvasóknak kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk úgy, hogy közben erősítjük a megyei vállalkozásokat.

Kik kapnak Megyekártyát?

A Megyekártyát automatikusan megkapja minden hűséges előfizetőnk, akinek legalább 12 hónapja élő előfizetése van vagy a 12 hónapot kiegészítő hűségnyilatkozattal / előre fizetéssel rendelkezik.

 

Hogyan kell jelentkezni a programra?

Legalább egy éves előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek nem kell külön jelezni a programban való részvételi szándékukat, ők automatikusan kézhez kapják a kártyát. Ha Ön még nem rendelkezik előfizetéssel, vagy egy évnél rövidebb időszakra szóló előfizetése van, akkor az igénylés menüpontra kattintva bármikor igényelheti saját, névre szóló Megyekártyáját az ott olvasható feltételek teljesítése mellett. Ugyancsak jelezheti előfizetési szándékát az Ügyfélszolgálati Irodáinkban illetve a megyei terjesztési irodákban illetve ezek díjmentesen hívható zöld számain.

Cégek is hozzájuthatnak a Megyekártyához?

Olyan nem természetes személy, aki a jogosultsági feltételeknek megfelel és írásban jelzi, hogy igényt tart a Megyekártyára, szintén jogosult a kártyára.

Hogyan és mikor kézbesítjük a kártyákat?

Új kártyaigénylés esetén 10 napon belül kézbesítjük névre szóló kártyáját.

Mire jó a kártya?

A kártyával rendelkező előfizetők a programhoz csatlakozó cégek által kínált termékekből vagy szolgáltatásokból előre meghirdetett kedvezményekhez jutnak. A kártyahasználat során havonta akár több ezer forintot is meg lehet takarítani, így a napilap előfizetés ára gyorsan megtérül. Fontos, hogy amennyiben szeretné a partner által meghirdetett kedvezményt vásárláskor vagy szolgáltatás igénybevételekor igénybe venni, azt mindig előre jelezze. A kártya felmutatója a Partnerek által meghatározott áru- illetve szolgáltatás igénybe vételekor, ár vagy egyéb kedvezményre jogosult. A megyekártya az ország teljes területén érvényes, felhasználható. A Megyekártya felmutatóját az Interneten és a lapokban feltüntetett kedvezményen kívül semmilyen további kedvezmény nem illeti meg. Az egyéb akciós termékekre, a kártya további engedményt nem biztosít, a kedvezmények nem összevonhatók.

A kártyát családtag is igénybe veheti?

Igen, a kártya felmutatásával a jogosult azonos lakcímmel (az előfizető és a családtag lakcíme is megegyezik) rendelkező családtagjai is igénybe vehetik a kártyát a már leírt feltételekkel.

A Megyekártya program partnereinek listája hol található?

A megyekartya.hu weboldalon a Megyekártya menüpontban érhető el folyamatosan frissítve.