Győr-Moson-Sopron és Csongrád megye is csatlakozik a Megyekártya programhoz

Győr-Moson-Sopron és Csongrád megye is csatlakozik a Megyekártya programhoz
Élmények megyekártyával
A Kisalföld és a Délmagyarország napilapunk is csatlakozik a Megyekártya Programhoz, mellyel az ország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező kedvezménykártya-rendszere válik elérhetővé a Győr-Moson-Sopron és Csongrád megyében élő kedves előfizetőink számára is. 

Februárban már tájékoztattuk olvasóinkat  lapjainkban az áprilisi indulásról. Nagyon rövid idő alatt közel 100 partner csatlakozott a programhoz. Sajnálatos módon a koronavírus okozta járványhelyzet közbeszólt.Az elfogadóhelyek többsége is bezárni kényszerült.

A veszélyhelyzet ellenére sem tettünk le szándékunkról, hogy előfizetőink hűségét mind sokszínűségben és volumenben megfelelő mértékű kedvezményes vásárlási lehetőséggel honoráljuk. A krízishelyzet elmúltával, mikor az üzletek és így kedvezményadó partnereink is visszatérnek normál üzletmenetükhöz, tervezzük a Megyekártya Programot teljes gőzzel elindítani, hogy Kisalföld és a Délmagyarország előfizetői is számos kedvezményhez juthassanak számtalan helyen.

Megyekártya program – A Kisalföld elismeri az előfizetői hűséget

Amíg ez megtörténik, a napokban kézbesítőink házhoz viszik a Győr-Moson-Sopron és Csongrád megyében élő napilap előfizetőinknek a megye kártyát.

A kártyára díjmentesen jogosult minden olyan Kisalföld és Délmagyarország előfizető, aki egy évnél régebb óta rendelkezik előfizetéssel, illetve szerződésben vállalt hűségidejével vagy előre fizetéssel kiegészítve van meg a 12 hónapja.

Az aktuális elfogadóhelyi lista a Megyekártya menüpontban érhető el folyamatosan frissítve, illetve az időszakosan megjelenő Megyekártya magazinban találja a teljes elfogadóhelyi listát évente két alkalommal, a napilapba behúzva.

Kívánjuk, hogy Kisalföld és Délmagyarország előfizetésével és Megyeártyájával közösen, minél tovább legyünk együtt „Része a megyének!”.