Gyakori kérdések a mol partnerkártyáról

Miért válassza a Mol Partnerkártyát?

A MOL Partnerkártyája a megjelölt MOL kutakon az ország teljes területén 6 Ft-os liter-, és egyéb Multipont kedvezményekre jogosítja fel tulajdonosát.

Hogyan juthat a kártyához?

A MOL Partnerkártyát csak és kizárólag a megyekartya.hu oldal felületén, adatai hiánytalan megadásával igényelhet, az igénylés menüpontra kattintva.

Ki igényelhet MOL Partnerkártyát?

A Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. által kiadott napilapok előfizetői, azon belül azok, akik már legalább 1 éves előfizetéssel, vagy 1 éves hűségnyilatkozattal rendelkeznek.

Hol tankolhat kedvezményesen a MOL Partnerkártyával?

A MOL aloldalunkon megjelölt benzinkutakon.

Meddig él a kártyakedvezmény?

Kártyakedvezménye a napilap előfizetése időtartamáig él.

Multipont kedvezményekről hol találhat információkat?

MOL aloldalunkon folyamatosan közöljük az aktuális havi multipont kedvezményeket, melyekkel még előnyösebb a kártya használata.

A MOL Partnerkártya igényléshez szükséges előfizetői számot hol találom?

!Figyelem a Pannon Lapok Társasága által kezelt előfizetői számok 2017. október 2-án megváltoztak! Október és november hónapban a régi és új előfizetői számokat is elfogadjuk az igényléshez. A „régi” előfizetői számot a Megyekártyája előlapján találja, az első 7 karaktert felhasználva igényelhet MOL Partnerkártyát. “Új” előfizetői száma az október 2-a óta kiküldött napilap előfizetési számlája jobb felső sarkában található.